Metoda rapida de invatare a gramaticii. Limbii Engleze - EXERCITII 1

Metoda rapida de invatare a gramaticii. Limbii Engleze - EXERCITII 1
-22%
Preț: 5,85 lei
7,50 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza tuturor celor care vor sa invete limba engleza, indiferent de varsta, oferind, prin explicatii clare si algoritmi, o intelegere mai buna si mai rapida a gramaticii limbii engleze. Ea este rezultatul unei munci de treizeci ani de predare la catedra.

Carte de exercitii - EXERCITII VOL I - urmareste exact capitolele din Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze si contine si cheia de rezolvare a exercitiilor.

Cuprinsul acestui volum este: ARTICOLUL, SUBSTANTIVUL PRONUMELE ADJECTIVUL NUMERALUL, VERBUL VERBUL, ADVERBUL, PREPOZITIA, CONJUNCTIA, VORBIREA DIRECTA SI INDIRECTA, INTREBARI DISJUNCTIVE, CONSTRUCTIILE (AND) SO ...(AND) NEITHER, EXERCITII FINALE

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.109 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.