Media interactiva. Aspecte de design si productie pentru web

Media interactiva. Aspecte de design si productie pentru web
PRP: 39,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,42 lei
Diferență: 14,48 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Multimedia, media interactiva, new media, social media sunt termeni frecvent utilizati, legati de ceea ce se intampla pe Internet, termeni care deseori se suprapun, intersectandu-se sau inlocuindu-se unii pe altii.

Considerand o definitie in sensul mai larg care sa se potriveasca proceselor actuale ce caracterizeaza mediul online, multimedia sau media interactiva este considerata ca un subdomeniu in studiul new media.

Lucrarea de fata analizeaza modalitatile optime de integrare intr-un document a textului, graficii, fotografiilor, secventelor video si audio, animatiei, precum si a oricaror forme de interactiune cu utilizatorul.

Fiecare capitol include, de asemenea, o serie de tabele, scheme si figuri explicative, menite sa faciliteze cititorului intelegerea informatiilor si aplicarea cu succes in practica.

Din cuprins

- Multimedia si productia de stiri online
- Textul, scriitura si imaginile pe Web
- Infografia in site-urile de stiri
- Sunetul si video digitale si aplicatiile pe Web
- Arhitectura informatiei pe Web
- Designul grafic Web si site-urile de stiri
- CMS – tehnologie pentru site-urile de stiri

Puncte forte

- Numeroase tabele, scheme si figuri explicative
- Referinte bibliografice introduse la sfarsitul fiecarui capitol

Despre autor

Georgeta Drula este conf. univ. dr. in cadrul Facultatii de Jurnalism si Știintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti, titular al cursurilor: Multimedia, Productie multimedia online; Productie multimedia offline; Resurse umane si Internet; Comunicare si noile tehnologii

 

Anul aparitiei: 2013
Numar pagini: 288
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0984 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.