Matematică și explorarea mediului. Exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare. Clasa a 2-a, Daniela Berechet, PARALELA 45

Matematică și explorarea mediului. Exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare. Clasa a 2-a, Daniela Berechet, PARALELA 45
-22%
Preț: 14,04 lei
18,00 lei (-22%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, aprobata prin O. M. E. N. nr. 3418/19. 03. 2013.

Continuturile si activitatile de invatare incluse in carte sunt orientate catre valorificarea experientei concrete a elevilor, integrand strategii adecvate unor conditii de invatare variate. Aceste continuturi sunt grupate astfel: Numere, Figuri si corpuri geometrice, Masurari, Date, Stiintele vietii, Stiintele Pamantului, Stiintele fizicii.

Unitatile de continut ale lucrarii sunt structurate astfel incat sa permita un demers didactic personalizat in contextul specific al fiecarei clase si al fiecarui elev, tinand cont ca invatarea nu este un proces pasiv, care li se intampla elevilor, ci o experienta personala, la care ei trebuie sa participe. Structura fiecarei unitati de continut este urmatoarea:

Initiere/Intelegere;

Consolidare/Aplicare si exersare;

Recapitulare si sistematizare prin teste.

De asemenea, au fost incluse in lucrare Teste initiale, Teste finale, precum si Teste de evaluare.

 

Coautori: Berechet Florian; Costache Lidia; Tita Jeana

Numar pagini: 144

Format: 20x26

An aparitie: 2021

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.