Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru semestrul al II-a, pentru clasa a II-a

Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru semestrul al II-a, pentru clasa a II-a
-5%
Preț: 14,25 lei
15,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Caietul ofera elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-si dezvolta competentele specifice disciplinei Matematica si explorarea mediului, conform cerintelor programei scolare. Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare in limba romana, sarcinile de lucru si exercitiile– joc constituind premise pentru o reala invatare integrata. Alegerea acestui caiet reprezinta o optiune sigura pentru a avea un copil competent, deschis catre noi si variate experiente de invatare, pregatit pentru evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a II-a.

Caietul propune o invatare de la simplu la complex, care se construieste prin implicarea directa a copilului, punand la dispozitie un set variat de exercitii, cu grade diferite de dificultate, care stimuleaza curiozitatea in explorare, faciliteaza dezvoltarea creativitatii si a gandirii critice a elevilor.

Un aspect inovativ il reprezinta testele de la finalul caietelor pentru semestrul I si semestrul al II-lea, concepute ca un antrenament pentru Evaluarea nationala. Acestea ofera parintilor si elevilor informatii concludente cu privire la nivelul de pregatire la finalul clasei a doua.

Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca,
Anita Dulman, Crenguta Alexe,
Otilia Brebenel
Numar de pagini: 56 pagini color
Dimensiune: 20, 5 x 26 cm
Caiet aprobat M. E. N. 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.865 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.