Matematica si explorarea mediului, caietul elevului pentru clasa I. Varianta EDP 2 - Constanta Balan, Mirela Mihaescu, INTUITEXT

Matematica si explorarea mediului, caietul elevului pentru clasa I. Varianta EDP 2 - Constanta Balan, Mirela Mihaescu, INTUITEXT
-5%
Preț: 26,51 lei
27,90 lei (-4,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Auxiliarul Caietul meu de matematica si explorarea mediului - Clasa Ireprezinta o resursa ce poate completa, la nivelul aplicatiilor, oricare dintre manualele scolare aprobate, dar, in special, poate fi utilizat cu succes alaturi de manualul Editurii Didactice si Pedagogice, autori: Constanta Balan, Cristina Voinea, Corina Andrei si Nicoleta Stan.

Este conceput ca un instrument ce ofera contexte multiple si variate pentru formarea competentelor, putand fi considerat un partener de invatare si de joaca al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, un suport pentru parinti in formarea si dezvoltarea propriilor copii.

Structurat in 10 unitati de invatare, corelat cu structura manualului de Matematica si explorarea mediului al Editurii Didactice si Pegagogice, auxiliarul contine sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, care vizeaza achizitiile  matematice specifice varstei, dezvoltarea capacitatii de rezolvare a problemelor, incurajeaza gandirea activa si creativa, precum si  interesul si curiozitatea copiilor. Imaginile ofera suport pentru invatare, capteaza si orienteaza atentia, surprind aspecte din experienta de viata a elevilor sau experiente posibile in realitate. Sunt integrate pagini destinate evaluarii initiale, recapitularii si evaluarii la finalul fiecarei unitati de invatare si evaluarii finale.

Caietul poate fi utilizat atat la scoala, in cadrul orelor de curs, cat si acasa, pentru activitatea independenta.

 

Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Format: 21x26
Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.