Matematica, evaluare nationala 2016 pentru clasa a VIII-a. CONSOLIDARE. 86 de teste dupa modelul M. E. C. S (Gheorghe Iurea)

Matematica, evaluare nationala 2016 pentru clasa a VIII-a. CONSOLIDARE. 86 de teste dupa modelul M. E. C. S (Gheorghe Iurea)
-22%
Preț: 13,26 lei
17,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Auxiliar elaborat conform programei M. E. C. S. aprobate prin Ordinul de Ministru nr. 5081/15. 09. 2015.

Matematica. Evaluarea Nationala 2016 este ghidul complet al pregatirii examenului de evaluare nationala pentru proba de matematica, fiind in concordanta cu toate manualele alternative aprobate de M. E. C. S. Ghidul parcurge integral continuturile cuprinse in programa pentru examenul de Evaluare Nationala, aprobata cu ordinul M. E. C. S. nr. 5081 din 15. 09. 2015, cu respectarea competentelor de evaluat. Lucrarea cuprinde:

- Calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale 2016
- Un memorator ce include cele mai importante notiuni si definitii din programa
- Teme recapitulative
- 16 de teste cu baremele de corectare de la examenele de evaluare nationala din ultimii ani
- 70 de teste dupa modelul celor elaborate de M. E. C. S., care respecta numarul, structura, continutul si gradul de dificultate ale subiectelor din ultimul an
- Raspunsuri si sugestii de rezolvari 


Autori: IUREA, Gheorghe; LUCHIAN, Dorel; POPA, Gabriel; SERDEAN, Ioan; ZANOSCHI, Adrian
Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 272

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.