Masurari neelectrice si electrice. Manual pentru clasa a IX-a Domeniul de pregatire profesionala: ELECTROMECANICA (Florin Mareş)

Masurari neelectrice si electrice. Manual pentru clasa a IX-a Domeniul de pregatire profesionala: ELECTROMECANICA (Florin Mareş)
-30%
Preț: 24,49 lei
34,99 lei (-30,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Altele

DESCRIERE

    Manualul MASURARI NEELECTRICE SI ELECTRICE este realizat in conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05. 07. 2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor delicee, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniul de pregatire profesionala ELECTROMECANICA, aferent clasei a IX-a, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

    Manualul este structurat in 4 capitole, dupa cum urmeaza:
        Cap. 1 – Masurari neelectrice
        Cap. 2 – Mijloace pentru masurarea marimilor neelectrice
        Cap. 3 – Aparate electrice pentru masurarea marimilor electrice
        Cap. 4 – Analiza metodelor de masurare a marimilor electrice in instalatiile electromecanice

    Manualul MASURARI NEELECTRICE SI ELECTRICEare o structura flexibila si prezinta atat aspectele fundamentale, cat si pe cele aplicative, putand incorpora, in orice moment al procesului educativ, noi mijloace sau resurse didactice.

    La sfarsitul fiecarui capitol, autorii au elaborat teste de evaluare.

Autori: Florin MARES, Lacramioara PLOSNITA, Viorica ZAHARCIUC
Numar de pagini: 168
Format    21 x 28 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.