Mary Pope Osborne, Vacanta in orasul vulcanului - Colectia Portalul magic 13

Mary Pope Osborne, Vacanta in orasul vulcanului - Colectia Portalul magic 13
-22%
Preț: 7,02 lei
9,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Povestiri

DESCRIERE


Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copiiîntreșaseși doisprezece ani să fie pasionați de lectură,înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe loculîntâiîn topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatoriiîn cele peste 50 dețăriîn care au fost traduse.
 

Jackși sora lui mai mică, Annie, călătorescîn timpși spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperităîntr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisăîi face să treacăîntr-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină eiînsiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vorîntâlni creaturi uimitoare, personajeși realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoaștereași inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieriși de mâine.

Vacanţă in oraşul vulcanului

O nouă aventură plină de suspans cu Jackşi Annieîncepeîn numărul 13 al serieişi se vaîncheiaîn numărul 16. Noua lor misiune: să salveze legende din biblioteci străvechi. Copiii se trezesc pe străzile din Pompei,îmbrăcaţi ca nişte copii romani. Descoperă, nu după mult timp, că au nimerit chiarîn ziua când oraşul va fi distrus. Dar trebuie să găsească o bibliotecă vecheînainte ca aceasta să dispară de pe faţa pământului.


Anul aparitiei: 2016
Numar de pagini: 64

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.