Manuela Dinescu - Evaluarea nationala 2016, la finalul clase a II-a. Scris - Citit. Matematica (EN II)

Manuela Dinescu - Evaluarea nationala 2016, la finalul clase a II-a. Scris - Citit. Matematica (EN II)
-22%
Preț: 11,70 lei
15,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Clasa a II-a

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a II-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor fundamentale la finalul clasei a II-a si care consta in administrarea a trei teste vizand evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competentelor de producere a mesajelor scrise si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intrutotul standardele metodologice nationale elaborate de M. E. C. S.

Aceasta evaluare este o noutate pentru invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera posibilitatea profesorului de a elabora planul individualizat de invatare.

Evaluarea la finalul clasei a II-a urmareste si dezvoltarea unei cat mai apropiate si eficace relatii de parteneriat intre scoala si familie, in sensul in care parintii se vor implica ei insisi in educatia propriilor copii.

Constienti de faptul ca, pentru scolarii mici, acest mod nou de evaluare inter- si trans-disciplinar reprezinta o piatra de incercare, insa un mare pas inainte in invatamantul romanesc, autorii ureaza mult succes elevilor de clasa a II-a, ii indeamna sa parcurga cu incredere paginile acestei culegeri si ii asigura ca la final vor exclama victorios: Am reusit!


Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 104

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.