Manualul agentului de asigurari

Manualul agentului de asigurari
-5%
Preț: 23,75 lei
25,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Management

DESCRIERE

Cel mai amplu proiect de formare in asigurari a devenit realitate dupa ce Institutul de Asigurari a reusit impreuna cu sase companii de asigurari (ALLIANZ – TIRIAC SA, ASIBAN SA, AVIVA SA, ING SA, OMNIASIG SA si OMNIASIG Asigurari de Viata), sa constituie un consortiu in numele caruia Institutul de Asigurari si Allianz-Tiriac au semnat contractul de realizare a primului parteneriat public-privat cu DEG-Germania. In cadrul acestui proiect, au fost abordate trei programe educationale pentru formarea profesionala de: actuari, traineri in asigurari si agenti de asigurare. In cadrul celui de-al treilea program, urmeaza sa se realizeze formarea a 2.000 de agenti de asigurari, apartinand companiilor membre ale consortiului sus-mentionat, dupa un concept unitar si o curricula aprobate de consortiu, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si DEG-Germania. Asa s-a nascut si aceasta carte, care in prima etapa va fi folosita de cei 2.000 de agenti de asigurare ce vor urma cursurile de pregatire aferente programului susmentionat.

     Aceasta carte reprezinta un bun suport tehnic pentru toti doritorii, aspiranti, debutanti si mai consacrati in domeniul asigurarilor, dar se adreseaza in primul rand agentilor de vanzari in asigurari, si anume aceia care au optat pentru succes in aceasta cariera. Pentru acestia, autorii prezinta in paginile cartii principii, sisteme, procese, tehnici si instrumente care sa-i ajute pe toti cei care o vor citi sa devina profesionisti si sa rezolve mai usor problemele de zi cu zi in practica asigurarilor.

ISBN 978-973-709-376-9
An aparitie 2008
Nr. de pagini 424
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Management

24,68 lei
32,90 lei (-24,98%)
Created in 0.112 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.