Manual Set Sail 4. Curs limba engleza

Manual Set Sail 4. Curs limba engleza
-8%
Preț: 31,28 lei
34,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Categoria: Carte scolara

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel primar Set Sail 4 clasa a IV-a, este structurat in 5 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul personajelor Lulu, Larry si a cimpanzeului lor, Chuckles. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantecele, poezii rimate si jocuri.

Fiecare unitate se incheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie, iar fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul episoadelor de desene animate, incluse in fiecare modul, a sectiunilor de cultura generala din universul anglofon, a paginilor speciale dedicate sarbatorilor (Anul Nou, 1 aprilie), si a modulelor crosscuriculare de la sfarsitul cursului.

Sunt incluse pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, dar si pentru acordarea unor calificative (excellent, fantastic, well done), al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul A1, si este aprobat de Ministerul, Educatiei si Tineretului pentru clasa a IV-a.


An aparitie: 2011
Nr. pagini: 112

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.