Manual Limba Moderna 1 Engleza - clasa a VIII-a

Manual Limba Moderna 1 Engleza - clasa a VIII-a
-10%
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Limba Engleza

DESCRIERE

Manualul propune un parcurs bine structurat, coerent si progresiv. Tematica acopera, conform programei scolare, situatii de comunicare de baza: cultura tinerilor, monumente celebre, personalitati din lumea stiintei/ a artei, aspecte de istorie/ geografie, comportamentul eco.

 

Succesiunea tematica permite introducerea graduala a actelor de vorbire: a prezenta /a redacta texte simple la timpul trecut; a exprima conditii, a redacta o scrisoare personala scurta; a exprima opinii favorabile/defavorabile, a descrie persoane, locuri, obiecte in termeni simpli; a propune /a sugera.

 

Elevul este astfel eficient ghidat pentru a putea achizitiona si apoi utiliza autonom continuturile. Paginile de gramatica accesibilizeaza elementele teoretice, prezentate tabelar cu explicatii adaptate nivelului de intelegere al copiilor si contribuie semnificativ la exersarea si fixarea acestor cunostinte prin intermediul exercitiilor aplicative diverse – cu alegere multipla, de transformare sau completare de text lacunar.

Format: 20, 5 x 26
Nr. Pagini: 160
ISBN: 978-606-590-850-5

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.060 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.