Manual de radiestezie

Manual de radiestezie
-5%
Preț: 23,85 lei
25,10 lei (-4,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Radiestezia este arta de a utiliza indicatoarele radiestezice (nuiaua, bagheta, pendulul, ansa şi raportorul) făcând să intervină puterea şi voinţa Spiritului pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultăţilor raţionale. Manualul
este necesar pentru cei care vor să se iniţieze corect în acest domeniu, este practic şi eficient pentru întreprinzătorii care vor să acceseze necunoscutul şi întâmplările Lumii materiale precum şi pe cele ale entităţilor şi duhurilor Lumii Spirituale. Esenţialul care se desprinde din lucrarea pe care v-o prezentăm este condensat în tehnicile de protecţie magică şi energetico-informaţională, despre care nu am găsit aproape nimic scris în mod serios până în prezent. Prima problemă pe care trebuie s-o înveţe operatorul rediestezist este protecţia sa antimalefică şi a obiectivului investigat.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.