Manual de Limba Engleza Access 4. Student Book pentru clasa a VIII-a (nivelul B1+) - Virginia Evans si Jenny Dooley

Manual de Limba Engleza Access 4. Student Book pentru clasa a VIII-a (nivelul B1+) - Virginia Evans si Jenny Dooley
-8%
Preț: 45,08 lei
49,00 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2012
Categoria: Limba Engleza

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial (B1+), clasa a VIII-a, este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzând 6 unitati de invatare. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc.
 
Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui e-mail, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuire a unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc. Fiecare modul se termina cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este stârnit si sustinut si prin intermediul unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul. Sunt incluse cântece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de cuvinte noi al caror rol este de a incuraja si a motiva elevii in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B1+.


Nivel: Intermediate
CEF Level: B1
Autori: Virginia Evans, Jenny Dooley

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.