Manual de fizica, pentru clasa a VIII-a

Manual de fizica, pentru clasa a VIII-a
Preț: 0,01 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Fizica

DESCRIERE

 Manualul propune elevilor un numar mare de experimente – care se pot realiza cu materiale accesibile si care incurajeaza activitatea pe grupe de elevi


Noutatea absoluta adusa de acest manual, realizat in conditii grafice remarcabile, este accesibilitatea lui. Este sigur ca elevii vor fi atrasi de fizica pe care autorii o prezinta, pe intelesul tuturor, ca pe o colectie de procese si fenomene deosebit de interesante, prezente in lumea observabila.

Manualul propune elevilor un numar mare de experimente – care se pot realiza cu materiale accesibile si care incurajeaza activitatea pe grupe de elevi.

Prin prezentarea aspectelor de optica, ce explica, de exemplu, functionarea ochiului, manualul dovedeste valente inter- si transdiciplinare, punand in lumina caracterul de stiinta integratoare al fizicii, pentru toate stiintele naturii.

O caracteristica a manualului – foarte utila din punct de vedere didactic – este ca fiecare unitate de invatare este finalizata cu un numar de probleme, un test de evaluare si unul de autoevaluare. Aceste teste, numeroase si interesante, pot ajuta elevii in aprecierea propriei evolutii pe calea studiului fizicii.Publicata in 2020
paperback, 144 pagini
Inaltime: 29, 7 cm, latime: 21 cm, grosime 0, 7 cm, greutate 330 g
Autori: Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Maceseanu, Ion Bararu
Cod: 97860690760108

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.