Manual de drept penal. Partea generala. Editia a II-a

Manual de drept penal. Partea generala. Editia a II-a
-15%
Preț: 84,15 lei
99,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: General

DESCRIERE

Manualul de Drept penal – Partea generala – este o lucrare care analizeaza normele cuprinse in Partea generala a Codului penal din perspectiva doctrinara si jurisprudentiala. Alaturi de examinarea acestor norme juridice, cartea cuprinde si un titlu destinat aspectelor introductive privind materia dreptului penal.

Cei care vor lectura lucrarea vor gasi informatiile necesare pentru a dobandi cunostintele utile atat din perspectiva practica, cat si din punct de vedere teoretic. Cititorii isi vor putea forma o imagine de ansamblu si exhaustiva a normelor care reglementeaza aplicarea legii penale in timp si spatiu, institutia infractiunii, institutia sanctiunilor de drept penal, institutia raspunderii penale (a persoanelor fizice si juridice) etc.  

Cartea valorifica operele reprezentative ale doctrinei de specialitate, prezinta cazuri solutionate de organele judiciare, inclusiv decizii obligatorii pronuntate in materie penala de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In plus, sunt examinate decizii relevante ale Curtii Constitutionale si ale Curtii Europene a Drepturilor Omului.          

Manualul se adreseaza studentilor din invatamantul juridic romanesc, practicienilor dreptului, cercetatorilor de specialitate, legislatorilor, dar si tuturor persoanelor interesate de domeniul dreptului penal.

 

ISBN: 978-606-39-0731-9
Format: Academic
Pagini: 592
Anul aparitiei: 2020

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.119 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.