Managementul tumorilor stromale gastrointestinale (gist) in era terapiei moleculare

Managementul tumorilor stromale gastrointestinale (gist) in era terapiei moleculare
-10%
Preț: 63,00 lei
70,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 230
Format: 210x297 mm
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea ofera o imagine de ansamblu asupra tematicii tumorilor stromale gastrointestinale (GIST), tumori subepiteliale maligne ale tractului gastrointestinal cel mai frecvent intalnite in practica zilnica, dar recunoscute ca un tip biologic distinctiv doar in ultimii 20 de ani.

Majoritatea neoplasmelor sunt rezultatul unui cumul de factori determinanti si favorizanti, in timp ce tumorile stromale gastrointestinale sunt consecinta unui singur factor determinant si anume o mutatie activatoare la nivelul protooncogenei c-KIT sau PDGFRA. Aceasta observatie a condus la utilizarea terapiei sistemice tintite monogenica cu molecule inteligente, terapie care a imbunatatit semnificativ prognosticul pacientilor cu boala avansata local sau metastatica, ulterior fiind utilizata si la pacientii cu boala localizata, dar cu risc mediu sau mare de recidiva si/sau metastazare.

Monografia, riguros documentata si structurata, se ocupa atent de toate etapele managementului pacientilor cu GIST, pentru ca in final sa propuna algoritmi de diagnostic si tratament rigurosi si facil de utilizat in practica medicala zilnica.
 ISBN: 978-606-27-1695-0

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.