Managementul schimbarii pas cu pas
29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)

Managementul schimbarii pas cu pas

Managementul schimbarii pas cu pas
-25%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Managementul schimbarii pas cu pas. Prezentare - Managementul schimbarii pas cu pas.
In lumea afacerilor de astazi, caracterizata de modificari din ce in ce mai dese la nivelul tehnologiei si al mediului concurential, shimbarea incepe sa devina un element permanent in viata companiilor. In aceste conditii, un management performant al schimbarii poate aduce companiilor beneficii semnificative.

Cartea de fata reprezinta un ghid foarte util pentru toti managerii care incearca sa implementeze schimbari la nivelul unor companii sau al unor departamente, precum si pentru toti cei implicati in astfel de schimbari.

Cele noua capitole ale cartii reprezinta noua pasi ai procesului de schimbare. Acesti pasi sunt divizati, la randul lor, in subpasi, care descriu detaliat etapele unui proiect de schimbare.

Fiecare capitol contine o introducere, in care se arata, prin exemple, importanta respectivului pas, precum si o serie de indicatii practice.

 

Fara un limbaj tehnic, autorul reuseste sa acopere intreaga problematica a managementului schimbarii - de la definirea obiectivului la comunicarea schimbarii, inclusiv conceperea unui plan si implementarea acestuia.

Aspectele de natura psihologica ocupa un loc important in economia lucrarii.

 

Richard Newton este specialist in managementul schimbarii, detinand totodata o companie in domeniu. El este autorul unei carti de success in domeniul managementului proiectelor, cu aceeasi organizare ca lucrarea de fata.

 

O carte intr-adevar percutanta. Usor de citit si plina de sfaturi practice. Va fi extraordinara pentru managerii care incep un proces de schimbare, precum si pentru orice lider experimentat care doreste o structura mai buna si un instrumentar mai complet. Stephen Oliver, managing director si co-fondator al Abritas Limited


Nr. pag:280

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.313 sec