Managementul resurselor umane. Ghid practic

Managementul resurselor umane. Ghid practic
-15%
Preț: 15,22 lei
17,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 328
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Cuprins: Constructia si administrarea fiselor de post - Analiza SWOT, tehnica fishboning, metoda copacului cu erori - Politica salariala de motivare - Motivatia lucrului in echipa (team-building-ul) - Cercurile calitatii - Formele comunicarii - Bariere de comunicare si optimizarea comunicarii - Costuri ale nefolosirii strategiilor de resurse umane. Etica si nondiscriminare

Descriere: Cartea raspunde in mod concret la numeroasele probleme cu care se confrunta un manager in resurse umane: constructia si aplicarea fiselor de post, modalitatile de evaluare sau recom-pensare, politicile salariale de motivare, analiza de nevoi, programele de instruire organizationala, aspectele de etica si nondiscriminare. Autorii analizeaza intregul parcurs al activitatii de recrutare si selectie si prezinta modele, fise-tip si studii de caz, oferindu-le un ghid practic tuturor celor interesati: recrutori sau manageri de resurse umane si de personal, studenti si tineri cercetatori in psihologie, resurse umane, psihologie organizationala.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.069 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.