Managementul, obiect de audit intern. Sinteze teoretico-metodologice, proceduri utilizabile si aplicatii

Managementul, obiect de audit intern. Sinteze teoretico-metodologice, proceduri utilizabile si aplicatii
-5%
Preț: 42,75 lei
45,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Categoria: Management

DESCRIERE

Lucrarea prezinta o posibila abordare privind problematica vasta si complexa cu care se confrunta auditorul intern, caruia i se traseaza misiunea de a analiza si evalua managementul organizatiei in care el insusi isi desfasoara activitatea, urmand ca in raportul final sa formuleze concluzii despre „bonitatea" acestuia.
     O astfel de investigare a managementului ca sistem si proces se finalizeaza prin formularea de asigurari privind calitatea acestuia, urmarindu-se, cu deosebire, intarirea controlului intern.
     In vederea atingerii acestui obiectiv, auditorul intern formuleaza, de asemenea, recomandari menite sa induca valoare adaugata.
     In aceasta postura, managementul, ca entitate structurata asupra careia se exercita investigatia auditorului, releva mai multe domenii distincte si specifice care, la randul lor, se pot subdivide in „obiecte” auditabile (procese, activitati si/sau operatiuni elementare).

An aparitie 2005
Nr. de pagini 560

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Management

Created in 0.077 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.