Management public. Teste si studii de caz

Management public. Teste si studii de caz
-5%
Preț: 8,55 lei
9,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Management

DESCRIERE

Lucrarea este impartita in sase capitole, avand ca teme: Scolile de management, Delimitari conceptuale, Organizatia publica, Functiile procesului de conducere, Decizia. Procesul decizional si Resursele umane in administratia publica. Fiecare capitol al lucrarii a fost structurat pe mai multe parti, astfel: teme abordate, teste-grila, intrebari deschise, studii de caz/probleme de rezolvat, texte de analizat si comentat etc.

Temele care urmeaza a fi dezbatute au rostul de a ghida studentii asupra a ceea ce este esential in prelegerea respectiva.

Intrebarile, comentariile, tabelele si schemele au menirea sa stimuleze insusirea cunostintelor intr-un mod creativ, sa dezvolte capacitatea de analiza si sinteza a studentilor, sa-i ajute sa realizeze conexiuni intre notiunile studiate. Testele-grila au rolul de a fundamenta si evalua cunostintele supuse invatarii.

Studiile de caz si problemele de rezolvat completeaza testele-grila solicitand perspicacitatea studentilor in rezolvarea originala si rationala a unor situatii contextuale.

An aparitie 2012
Nr. de pagini 60
Format 20x29

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.