Management public (Studii de caz din institutii si autoritati ale administratiei publice)

Management public (Studii de caz din institutii si autoritati ale administratiei publice)
-15%
Preț: 24,57 lei
28,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Lucrarea"Management public - Studii de caz din institutii si autoritati ale administratiei publice" se adreseaza in egala masura mai multor categorii de persoane: studentilor de la facultatile de management, administratie publica si servicii publice, functionarilor publici si reprezentantilor alesi si/sau numiti in functii publice interesati in eficientizarea muncii lor, politicienilor integrati in sectorul public, specialistilor in domeniul administratiei publice, celorlalti preocupati de cunoasterea unei problematici ample in domeniul managementului public din Romania si din alte tari.

Despre autor

Armenia Androniceanu

Profesor universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti si coordonator de doctorat, specializarea management, atat la Academia de Studii Economice din Bucuresti cat si la Universitatea Messina din Italia.

Este director al Centrului International de Management Public si director editorial al revistei Administratie si Management Public.

Este coordonatorul disciplinelor: Management public, Sisteme administrative comparate, Proiecte in sectorul public si Management public international din cadrul Facultatii Administratie si Management Public

A participat la specializari in domeniul managementului la universitati din Austria, Anglia, Spania, Canada, Olanda, Belgia, Germania si Japonia. 

A participat la implementarea a peste 25 de proiecte in organizatii din sectorul public si privat, cu finantare interna si internationala, la majoritatea in calitate de director.

A publicat singura sau in colaborare peste 30 lucrari in domeniile: managementul firmei, management public, administratie comparata, management public international.

A participat la numeroase conferinte interne si internationale unde a sustinut peste 60 lucrari care au fost publicate in reviste sau in volumele conferintelor.

Este consultant independent autorizat, manager de proiect certificat, evaluator de competente resurse umane certificat si formator certificat de catre CNFPA.
Anul publicarii: 2008
Pagini: 304
Editia: III
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.