Malini - Volumul IV de Eduard Dorneanu

Malini - Volumul IV de Eduard Dorneanu
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Romane

DESCRIERE

”Domnul mi-a promis ca vor veni zile cand timpul se va opri, iar cararea mea va trece inaintea tuturor semnelor. Nu stiu cate astfel de zile vor fi. Aleg sa astept smerit, fara a cauta lauda, bogatia si efemera stralucire a premiilor. Pasii mei cunosc un singur drum, iar acela se intinde intre sufletul meu si locul unde primele flori au cunoscut lumina.”

(fragment)

Eduard Dorneanu s-a nascut in satul Malini (Suceava) la data de 1 octombrie 1968. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. A debutat in anul 2011 in revista Luceafarul de dimineata. A publicat poezii, articole si proza in revistele: Timpul, Luceafarul de dimineata, Antares, Cultura, Dunarea de Jos, Boema, Regatul cuvantului, Nomen Artis (Dincolo de tacere), Faleze de piatra, Melidonium, Singur etc. sau articole in ziarele online: Radio Metafora (SUA), Necenzurat. Editorial, a debutat in 2011 la Editura Eurograph – Cluj-Napoca, cu volumul de poezie Gothic. La aceeasi editura a publicat in 2011 volumele de poezie si proza: Fratia trandafirului rupt, Jurnalul apelor purpurii, Juramantul Templierului, Jurnal de nopti si dimineti risipite, Rugaciunea de piatra, Neintelese dimineti si Jurnal de primavara mutilata. In anul 2012 i-a aparut la Editura Tracus Arte – Bucuresti, antologia (de poezie si proza), Jurnalul apelor purpurii, despre care Radu Voinescu spunea in prefata:,, Poeticitatea atroce a acestei carti o individualizeaza in peisajul nostru literar. Talentul autorului e mai presus de orice indoiala. Cred ca prin aparitia ei se deschid cai fertile pentru poezia romana, cai pentru care, fara falsa modestie, autorul randurilor de fata, militeaza de vreo doua decenii. Poate ca e timpul ca astfel de aparitii sa nu ramana niste momente insolite”. In anul 2013 a publicat la Editura Eikon, cartea de proza scurta, 7, 63, despre care scriitorul Liviu Antonesei spunea, pe coperta a patra:,, Da, talentul sau este chiar de calibrul 7, 63, cum dovedeste si volumul ce poarta acest nume, pentru ca literatura este o arma superioara tuturor celorlalte, cu pistolul mitraliera in frunte! Este uimitor cum autorul reuseste sa ridice banalul vietii, ba chiar si al,, vietii la tara”, pana la granitele – adesea dincolo de ele – magicului si miraculosului”. In noiembrie 2014, Editura Eikon lanseaza la Gaudeamus cartea Malini. In anul 2015, publica la Editura Tracus Arte, cartea de poezie Sacra Erotica. In anul 2016, publica la Editura Eikon, volumul de proza Departe de Troia. In luna februarie a anului 2017, a publicat la Editura Eikon, volumul de poezie cu titlul Sublimare. In luna mai a anului 2017, a publicat Malini - volumul II, La Editura Eikon. Malini - volumul III a vazut lumina tiparului in anul 2018, la Editura Eikon.

ISBN: 978-606-49-0304-4
AUTOR: Eduard Dorneanu
ANUL APARITIEI: 2020
NR. PAGINI: 180
FORMAT: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Created in 0.059 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.