Mai frumoasa - Din secretele yoghine si taoiste ale frumusetii

DESCRIERE

Aceasta carte este dedicata acelor femei care isi doresc sa se simta mereu mai frumoase, nu intr-un mod vanitos, ci ca o chemare fireasca a esentei lor feminine.
In ea iti vorbesc despre frumusete din multiple perspective, care te vor ajuta sa ii patrunzi tainele; te provoc sa iti analizezi propria-ti viziune asupra frumusetii, sa cantaresti cu grija standardele care ti-au fost impuse de-a lungul vetii cu privire la ce anume face o femeie sa fie considerata frumoasa; te ajut sa vindeci eventualele complexe de inferioritate si traumele legate de propria ta frumusete; iti ofer metode si tehnici yoghine si taoiste a caror practica te va ajuta sa te simti din ce in ce mai frumoasa.

Aceasta carte te va ajuta:


    sa vezi frumusetea cu alti ochi
    sa iti descoperi/ redescoperi propria frumusete launtrica si trupeasca si sa ai incredere in ea
    sa te vindeci emotional de eventualele traume cauzate de comentarii sau remarci rautacioase ale altora vis a vis de modul in care arati cat si de frustrarea ca nu te poti incadra intr-un anumit standard de frumusete impus de mediul in care traiesti
    sa iti amplifici frumusetea cu ajutorul unor tehnici spirituale orientale stravechi

Cum este definita frumusetea de marii ganditori si filosofi ai umanitatii.

    Frumusetea nu poate fi descrisa de – si catalogata prin – forma, culoare, textura, marime, sau orice alta trasatura fizica universal valabila. Ea a generat de-a lungul timpului fascinatie, veneratie si mister, ceea ce i-a determinat pe marii filosofi, ganditori si artisti ai umanitatii sa incerce sa cuprinda frumusetea in felurite concepte.

Cum este privita frumusetea din perspectiva spiritualitatii universale.

    Traditiile orientale abordeaza frumusetea intr-un mod spiritual, fiind considerata un atribut al divinului, care impregneaza tot ceea ce exista.
    Ea este privita in orient ca o cale spirituala completa – yoga frumusetii.
    Frumusetea este o energie, care se comporta ca orice alta forma de energie putand fi captata, acumulata, amplificata sau emisa. Pentru noi, femeile, aceasta inseamna ca este in puterea noastra sa ne amplificam la nesfarsit frumusetea.

Care sunt cei trei piloni principali ai frumusetii fiintei umane: frumusetea biologica, frumusetea socio-culturala, frumusetea spirituala si ce criterii definesc frumusetea unei femei din aceste perspective.

    Ce criterii fac ca o femeie sa fie considerata frumoasa?

    Frumusetea din perspectiva biologiei;
    Frumusetea din perspectiva psihologiei evolutioniste;
    Matematica frumusetii femeii;
    Frumusetea socio-culturala;
    Cat de mult investim financiar in frumusete;
    Tainele frumusetii spirituale a femeii;

Cum arata frumusetea femeii prin ochii artei

    In ochii tuturor marilor artisti, femeia a reprezentat esenta celor mai frumoase aspecte si ipostaze ale universului.
    Femeia, eterna muza a artistilor, este o incununare a frumusetii, regasindu-se in toate formele de arta.

Tehnici si metode orientale, apartinand traditiei yoga si a celei taoiste, de amplificare a energiei frumusetii, care vor ajuta fiecare femeie care le va practica, sa se simta mereu mai frumoasa.

    Transfigurarea si autotransfigurarea;
    Tehnica de meditatie “ Bucurie si Culoare”;
    Practica taoista a zambetului interior;
    Procedeul Yi-Dam;
    Sutra 73 din tratatul stravechi Vijnana Bhairava Tantra;

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.