Macroeconomie (Gheorghe H. Popescu)

Macroeconomie (Gheorghe H. Popescu)
-5%
Preț: 71,25 lei
75,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Lucrarea de fata are caracter didactic si, ca atare, se adreseaza cu predilectie studentilor, celor care doresc sa se initieze in tainele stiintei macroeconomiei si politicii macroeconomice. Ne-am propus, de aceea, sa punem la indemana acestora un instrument accesibil  pentru insusirea sistemului conceptual fundamental specific domeniului, prin prezentarea sa sub forma unui numar (pe care nu-l consideram limitativ) de pachete pedagogice referitoare la problemele cele mai semnificative – pachetele pedagogice contin, pentru fiecare tema, obiectivele urmarite, conceptele-cheie utilizate, sinteze teoretice, intrebari recapitulative si probleme pentru autoverificare sub forma unor teste de tipul adevarat/fals si de tipul grila.

Sintezele sunt elaborate, potrivit scopului propus, pe baza celor mai reprezentative lucrari in domeniu accesibile pe piata romaneasca (autohtone si traduceri) – ne-am straduit sa selectam, din sursele bibliografice, problemele care prezinta cel mai mare interes pentru pregatirea fundamentala a unui economist.

Autorii

An aparitie 2013
Nr. de pagini 736
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.068 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.