Macroeconomia tranzitiei postsocialiste

Macroeconomia tranzitiei postsocialiste
-5%
Preț: 36,10 lei
38,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea este desfasurata pe 12 capitole structurate in doua parti:

Partea I, intitulata „Tranzitie postsocialista, transformare, reforma, privatizare, economie performanta”, cuprinde capitolele 1-6, care abordeaza demersul definirii si caracterizarii fenomenului tranzitiei, tranzitia spre un mod nou de producere a avutiei, privatizarea proprietatii ca ax central al tranzitiei postsocialiste, elementele definitorii ale economiei cu piata concurentiala, caracteristicile si tipurile acestei economii.

Partea a II-a, intitulata „Concepte, corelatii si agregate fundamentale in economia moderna”, cuprinde capitolele 7-12, axate pe cererea agregata si oferta agregata de bunuri si servicii, somaj si rata somajului, inflatie si rata inflatiei, crestere economica si rata cresterii economice, fluctuatiile ciclice si trendul economic, agregate de rezultate la nivel macroeconomic.

An aparitie 2012
Nr. de pagini 248
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.078 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.