Macii sunt intotdeauna rosii, Issabela Cotelin, Smart Publishing

Macii sunt intotdeauna rosii, Issabela Cotelin, Smart Publishing
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Romane

DESCRIERE

Este jurnalul vechi al unei adolescente, inceput la treisprezece ani si incheiat odata cu facultatea, in care povesteste despre oamenii pe care i-a cunoscut si intamplarile prin care a trecut.

 

Transcris acum si suprapus pe alocuri cu jurnalul nou al unor reintalniri peste multi ani, s-a transformat intr-o carte.

 

Evenimentele initiale se petrec in doua epoci, comunista si postdecembrista incipienta, cu elementele narative aferente. Evenimentele noi au maturitatea si, uneori, amprenta virtualului actual.

 

Spatiul romanului este, in principal, Bucurestiul.

O carte scrisa, conform genului literar respectiv ‒ confesiune ‒ la persoana intai, retorica in esenta, cu accente de lirism si umor, dar atemporala ca traire, in pofida datelor concrete continute.

 

Este dedicata, de altfel, „adolescentelor care simt ca universul ar fi al lor daca ar sti ce sa faca cu el“.

 

Dimensions 13 × 20 cm

 

Numar de pagini 240

 

Data publicarii 2020

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.