Lucrator in alimentatie

Lucrator in alimentatie
-30%
Preț: 27,99 lei
39,99 lei (-30,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrator in alimentatie.
Lucrarea este destinata elevilor care opteaza pentru calificarea profesionala"Lucrator in alimentatie" si imbina intr-un tot unitar problemele teoretice cu o gama variata de activitati practice, in masura sa asigure atat insusirea eficienta a cunostintelor, cat si formarea unor priceperi si deprinderi adecvate, necesare obtinerii calificarii profesionale de lucrator in alimentatie.
Astfel, pornind de la programa, nivelul de dezvoltare al elevilor, competentele prevazute in standardele nationale pentru pregatirea profesionala in domeniul turismului si alimentatiei publice, in elaborarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si, pe de alta parte, formarea complexa a acestora, in vederea integrarii cat mai rapide a acestora pe piata fortei de munca.
In acest scop s-au folosit metode active/interactive cum ar fi: invatarea prin descoperire, studiul de caz, invatarea prin cooperare, simularea, jocul de rol, exercitiul, observarea dirijata, realizarea de lucrari practice, intocmirea unor fise de lucru individual sau a unor fise de observare.
Prin modul de realizare a manualului s-a urmarit asigurarea unui grad de accesibilitate cat mai apropiat de nivelul de intelegere al elevilor, precum si prezentarea acestuia intr-o maniera cat mai atractiva. Pentru aceasta, informatia a fost structurata si prezentata cat mai sintetic, utilizand o serie de scheme, tabele, ilustratii, iar materialul informativ a fost completat cu Stiati ca, Lecturi s. a.
Totodata, pentru a raspunde nevoilor de a asigura o pregatire cat mai complexa si cat mai bine adaptata cerintelor integrarii pe piata fortei de munca, activitatile propuse in manual imbina munca individuala a elevilor cu cea in echipa, propun o serie de simulari ale activitatilor desfasurate in cadrul restauratelor, precum si instrumentarul necesar gasirii unui loc de munca (intocmirea unui CV, scrisoare de prezentare, participarea la interviu, integrarea? n colectiv etc.).

Dimensiuni: 210 x 280 mm
Numar de pagini: modul I - 40; modul II - 96; modul III - 32; modul IV - 32; modul V - 32; modul VI - 48

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
dupa ceam citit sunt foarte bucuros ca practic aceasta scoala
Created in 0.074 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.