Luarea si darea de mita

Luarea si darea de mita
-20%
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Luarea si darea de mita. Prezentare - Luarea si darea de mita.  Lucrarea aduce in atentia cititorului doua dintre cele mai des intâlnite infractiuni de serviciu sau in legatura cu serviciul– luarea si darea de mita. Autorul prezinta succint cele doua infractiuni, cu numeroase trimiteri la solutii concrete din practica judiciara si la opinii din doctrina de specialitate, prin acest demers fiind pus la dispozitia celor interesati un instrument de lucru necesar in studierea sau, dupa caz, combaterea fenomenului nociv al coruptiei.
De asemenea, sunt prezentate masurile de armonizare a legislatiei interne cu cea europeana, precum si propuneri de lege ferenda privind prevenirea si combaterea faptelor de coruptie.
Sunt analizate pe larg:
- obiectul material si obiectul juridic
- subiectul activ si subiectul pasiv
- latura obiectiva si latura subiectiva
- formele infractiuni
- delimitarea de alte infractiuni
- aspecte procesuale si reguli metodologice.


272 pagini
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.