Limnba franceza manual - L2 Clasa a VII-a

Limnba franceza manual - L2 Clasa a VII-a
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul Limba moderna 2 – Franceza. Clasa a VII-a este un manual conceput in Franta, de catre nativi francezi.

Manualul respecta specificatiile Programei de limba franceza pentru clasa a VII-a, limba moderna 2, atat in privinta competentelor generale si specifice de dezvoltat, cat si a continuturilor gramaticale, lexicale si fonetice. Tematica celor sase unitati este adecvata varstei si intereselor elevilor si contine subiecte atractive, deosebit de motivante: noile tehnologii, universul digital, literatura pentru tineret, publicitatea, robotica etc.

Manualul propune:

  • un demers centrat pe elev si pe participarea sa activa;
  • orientare spre interesele adolescentilor de azi, pentru a determina o participare activa; 
  • instrumente lexicale, gramaticale si fonetice, prezentate clar, pentru a permite dezvoltarea eficienta a competentelor generale si specifice, prevazute de Programa scolara pentru Limba franceza, limba moderna 2, clasa a VII-a; 
  • activitati variate si ludice; 
  • documente-suport variate (texte, inregistrari audio si video) ce permit accesul la cotidianul adolescentilor francofoni; 
  • informatii culturale, pentru a trezi curiozitatea elevului, si strategii pentru dezvoltarea competentelor si a autonomiei sale.

 

Animatiile din varianta digitala sunt realizate cu voci ale unor nativi francezi, ceea ce confera o mai mare greutate atat manualului tiparit, cat si versiunii digitale.

Mariana Popa, un autor respectat si prestigios, este cea care a adaptat manualul si metoda internationala (A Plus) la programa romaneasca.

MAISON des LANGUES, partenerul ART KLETT pentru limba franceza, este o importanta editura internationala ce propune manuale, cursuri si materiale pentru invatarea limbii franceze.

Acest manual scolar este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3393/28.02.2017.

 

Katia Brandel, Ana Castro Benítez, Antony Sevre, Raphaëlehw Fouillet, Gwendoline Le Ray, Sophie Lhomme, Mariana Popa

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0695 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.