Limba si Literatura Romana. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I si semestrul al II-lea - Constanta Balan si Corina Andrei

Limba si Literatura Romana. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I si semestrul al II-lea - Constanta Balan si Corina Andrei
-35%
Preț: 16,19 lei
24,90 lei (-34,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Acest manual a indeplinit criteriile tehnice de calitate la licitatia de manuale scolare organizata de MECS in anul 2015.
Realizata conform programei in vigoare, lucrarea se adreseaza dascalului modern, deschis spre nou, dascal care pune accent pe dezvoltarea personalitatii elevului, pe aspectele intelectuale, emotionale ale acestuia, pe instruirea activa.

Temele sunt alese cu grija, punctand toate competentele cerute de programa in vigoare. Textele sunt selectate in mod echilibrat, ponderea dintre autorii canonici si cei contemporani fiind atent cantarita. Abordarea acestora se face cu strategii moderne, elevii devenind coparticipanti la propria instruire.

Ei dobandesc deprinderi de receptare corecta a textului scris, de folosire corecta a cuvintelor, de formulare a unor mesaje proprii, de argumentare a unui punct de vedere, imbogatindu-si vocabularul si utilizand resursele limbii in contexte variate de comunicare. Lucrarea stimuleaza creativitatea si libertatea de alegere.

Exercitiile-joc captiveaza elevii, stimulandu-le gandirea, judecata, imaginatia si atentia. Ei sunt invatati sa gandeasca creativ, sa se exprime corect si liber in diferite situatii de comunicare, sa observe realitatea si sa-si imagineze un personaj, o scena, un final, in functie de propria personalitate, ajutandu-i sa capete incredere in fortele proprii.

Autor: CONSTANTA BALAN, CORINA ANDREI
Anul aparitiei: 2015
Format: 16, 5x23, 5 cm
Nr. de pagini: 72/fiecare
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.