Limba si literatura romana, manual pentru clasa a III-a. Semestrul I si II. Editie tiparita si editie digitala

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a III-a. Semestrul I si II. Editie tiparita si editie digitala
-5%
Preț: 35,06 lei
36,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Manualul respecta noua programa scolara avand ca scop dezvoltarea progresiva a competentelor specifice precum si a celor transversale, necesare in viata cotidiana, incurajand creativitatea, gandirea critica si dezvoltarea puterii de decizie.

Din perspectiva integrata regasita in programa scolara, manualul propune activitati prin care se realizeaza conexiuni si cu alte discipline: stiintele naturii, matematica, muzica, artele plastice, educatia civica.

Fiecare unitate de invatare abordeaza comunicarea din perspectiva complexa, atat ca receptare a mesajului oral si scris precum si ca exprimare orala si scrisa.

Manualul acorda atentie deosebita si procesului de evaluare si autoevaluare, fiecare unitate continand probe de evaluare, prin intermediul carora itemii evalueaza informatia stiintifica relevanta.

Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind sanse egale de invatare tuturor elevilor. Manualul propune metode, tehnici, strategii didactice activ-participative, activitati care se desfasoara in pereche sau in grup, marcate prin subtitluri de sectiuni specifice.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala a manualului sporeste eficienta didactica a demersului scolar fiind in plus si un suport veritabil pentru valorificarea unor aspecte legate de receptarea si exprimarea de mesaje orale in diverse contexte de comunicare.

Manualul digital permite elevului sa invete conform propriului ritm, urmand un parcurs propriu, marcat de posibilitatea revenirilor succesive si de tratarea intr-o ordine proprie a continuturilor abordate. De asemenea, promoveaza feedback-ul imediat, dar si posibilitatea unei evaluari obiective.

Manualul de Limba si literatura romana, clasa a III-a propune o invatare centrata pe elev, conceputa ca o experienta personala la care elevul este participant activ, putand sa invete, sa exploreze, sa se joace, sa descopere si sa evolueze.

IMPORTANT: pentru utilizarea eficienta a manualelor INTUITEXT veti beneficia de suportul nostru pe toata durata anului scolar.


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

Manualele sunt structurate in 2 volume (cate un volum pentru fiecare semestru)

Detalii editie tiparita: fiecare volum contine 80 de pagini color
Detalii editie digitala: varianta digitala contine 164 imagini care pot sta la baza predarii, 64 de predari animate pentru lectii, 33 de jocuri educationale si exercitii interactive

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.