Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a IV-a (Elaborat dupa manualul Editurii Ana, autoare: Marcela Penes)

Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a IV-a (Elaborat dupa manualul Editurii Ana, autoare: Marcela Penes)
-10%
Preț: 9,89 lei
10,99 lei (-10,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 176
Categoria: Limba romana

DESCRIERE

Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza Limba si literatura romana dupa manualul editurii Ana, autoare: Marcela Penes. Cuprins: Comoara de margaritare - Cartea, model de comunicare Scoala ca o carte - Comunicare dialogata Va rog frumos! Va multumesc! - Politetea in comunicare Se cern norii de zapada - Intrebarile si raspunsurile in comunicare Mi-am slujit tara... - Comunicare despre personajul literar Cand ma gandesc la locul nasterii mele... - Comunicare despre locuri si intamplari Jocul de-a primavara - Comunicare despre fapte Pararea si atitudinea ta conteaza! Exprimarea acordului/dezacordului Un rai din basme... - Comunicarea impresiilor si sentimentelor Alte teste de evaluare Din lucrarile elevilor Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza Limba si literatura romana dupa manualul aprobat de M.Ed.C. in 2006, cod ANP. Conceputa cu aceeasi structura ca si celelalte auxiliare din serie (clasele a II-a si a III-a), lucrarea este un instrument deosebit de util pentru elevi, invatatori si parinti, contribuind decisiv la invatarea limbii romane de catre copii. Fiecare text de studiu este abordat sistemic, prin teme ce vizeaza toate compartimentele limbii (fonetica, ortografie-ortoepie, lexic, gramatica, stilistica) si toate etapele demersului de receptare a textului literar. In deplina concordanta cu programa scolara, se pune accentul pe esentializare, prin formularea planului de idei, simplu si dezvoltat, pe redarea continutului, prin povestire si rezumat, pe elemente de caracterizare a personajului literar. In ceeea ce priveste textele lirice, elevii sunt dirijati, pas cu pas, in selectarea cuvintelor si expresiilor-cheie, care poarta incarcatura afectiv-semantica a textului, in evidentierea altor elemente specifice textului liric. Partea finala a auxiliarului contine lucrari ale elevilor, ca exemplificari ale tipurilor de compuneri abordate sau ca posibile modele pentru copii. Fragmentele de lectura inrudite tematic cu textele studiate vin, de asemenea, in sprijinul elevilor. Anul aparitiei: 2013 Autor: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala Specificatii tehnice: 24 x 16,5 cm., 176 pagini Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a IV-a (Elaborat dupa manualul Editurii Ana, autoare: Marcela Penes)

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.