Limba si literatura romana. Caiet de lucru pentru clasa a IV-a, semestrul I

Limba si literatura romana. Caiet de lucru pentru clasa a IV-a, semestrul I
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Anul publicării: 2018
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Contine portofoliu de evaluare

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 216 din anexa Ordinului.
Prezentul caiet de lucru este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin O. M. nr. 5003 din 02. 12. 2014, si reprezinta auxiliarul manualului de Limba si literatura romana. Clasa a IV-a al editurii Art, autori: Alina Radu, Roxana Jeler, manual aprobat prin OMENCS nr. 5471/12. 10. 2016.
Caietul respecta structura din manualul amintit si face referire la texte-suport prezente in aceasta lucrare (la dispozitia oricarui profesor si pe www. manuale. edu. ro), propunand numeroase aplicatii suplimentare pentru fiecare lectie. Sarcinile din caiet vizeaza cu precadere formarea competentei de redactare a mesajului scris si exersarea scrierii corecte.

Prezentul caiet este realizat in conformitate cu noua programa scolara pentru clasa a IV-a si reprezinta cel mai potrivit auxiliar pentru ora de limba si literatura romana, deoarece:

- completeaza perfect manualul de Limba si literatura romana. Clasa a IV-a al editurii Art, suplimentand oferta de exercitii a acestuia;
- este un excelent caiet de lucru, cu spatii generoase de redactare;
- reprezinta o complexa culegere de exercitii, prin multitudinea si diversitatea aplicatiilor propuse, mai ales a celor de gramatica si de ortografie/punctuatie;
- cuprinde texte-suport ce reprezinta universul copilului de astazi si cultiva interesul pentru lectura;
- ofera exercitii utile pentru formarea unor competente indispensabile omului educat, sugerand contexte de invatare specifice vietii cotidiene din secolul al XXI-lea;
- este conceput in conformitate cu cele mai noi abordari din didactica actuala;
- este insotit de Portofoliul de evaluare al elevului, care cuprinde testul intial, testele sumative si testele de evaluare semestriala. Probele de evaluare sunt concepute dupa modelul Evaluarii Nationale de la clasa a IV-a si pot fi decupate din portofoliu pentru a fi administrate elevilor la prima vedere. Toate testele sunt insotite de descriptori de performanta.


Autori: Alina Radu, Roxana Jeler
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 72
Format: 21x26

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.