Limba si literatura romana. Caiet de activitati. Modelul ERR. Clasa a IX-a

DESCRIERE

Lucrarea Limba si literatura romana. Clasa a IX-a abordeaza atat elemente de limba si de literatura romana, cat si de comunicare. Toate continuturile si activitatile propuse sunt focalizate pe formarea competentelor generale, prevazute de programa scolara.

Auxiliarul cuprinde activitati didactice, proiecte individuale si de grup, instrumente alternative de evaluare (modele de teste predictive, teste sumative, evaluari finale).

Lectiile sunt structurate dupa modelul de invatare ERR, adica:

Evocare – Realizarea sensului – Reflectie.

 - Etapa de evocare corespunde intrarii in lectie si este intitulata Pre-TEXT.

 - Etapa de realizare a sensului, marcata de titlul Con-TEXT, presupune ectura propriu-zisa a textului, continuand, in mod firesc, activitatile din etapa de evocare.

 - Etapa de reflectie, denumita sugestiv Extra-TEXT, propune exercitii prin intermediul carora elevul reflecteaza la universul textului propus.

 

Consultati aici cateva pagini: https://issuu.com/editura_litera/docs/caiet_llr_cls_9_litera

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.