Limba romana, pentru admiterea la Academia de Politie si la facultatile de drept (editie noua)

Limba romana, pentru admiterea la Academia de Politie si la facultatile de drept (editie noua)
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2022
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Dupa ce o perioada de peste sase ani am ramas in expectativa, nestiind daca e bine sa continuam sau nu publicarea acestui gen de exercitii, iata, revenim cu un volum nou ce se adreseaza nu numai celor orientati spre scolile si facultatile de profil politie, ci tuturor tinerilor preocupati de pregatirea unui examen de gramatica. Ne conduce spre aceasta abordare faptul ca gramatica este una pentru toti, iar pregatirea unui examen-concurs presupune diverse modalitati de verificare, in functie de abilitatile urmarite ca baza in formarea viitorilor specialisti. 

 

De aceea am renuntat la dozarea, in mod traditional, a itemilor in functie de numarul folosit de unitatile organizatoare: treizeci la Academia de Politie si saizeci la scolile de agenti de politie,  la scolile de subofiteri de jandarmi si la facultatile de drept. Am procedat astfel, considerand procesul de verificare a cunostintelor numai o etapa individuala de pregatire ce trebuie sa stabileasca nivelului atins la un moment dat de catre viitorul concurent. Bineinteles ca acest drum este posibil numai dupa parcurgerea integrala a Gramaticii in scheme care ne-a oferit toate raspunsurile formulate acum de itemi. In fond, procesul de verificare urmareste nivelul de cunostinte al candidatilor, capacitatea lor de a sesiza confuzii in exprimare si de a le evita. Asadar, ceea ce propunem candidatilor sunt exercitii menite sa-i familiarizeze cu sistemul de lucru, cu tehnica de dobandire a deprinderilor de rezolvare a testelor-grila si, evident, cuoasterea nivelului atins in pregatire la acel moment. Este, asadar, un prilej necesar ca fiecare competitor sa hotarasca, in functie de rezultate, daca este suficient de pregatit si familiarizat cu terminologia cu care opereaza gramatica, daca si-a clarificat problematica si modul de operare analitic specific obiectului. In functie de raspunsurile la aceste intrebari se va acorda un timp suficient studierii problemelor dovedite ca fiind  nesigur stapanite, aducand  cunoasterea aproximativ la acelasi nivel a tuturor aspectelor prevazute in programa de admitere.

 

 Succes in pregatire!

 

 

Anul aparitiei: 2022

Nr. pagini: 212

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0591 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.