Limba moderna Germana manual pentru clasa a IV-a, M. A. Apicella, Sitka

Limba moderna Germana manual pentru clasa a IV-a, M. A. Apicella, Sitka
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

LIMBA MODERNA GERMANA CLASA A IV-A se adreseaza elevilor aflati in al patrulea an de studiu al limbii germane, propunandu-le descoperirea universului germanofon intr-un mod amuzant.

 

Paul, Lin, Ali, Max, Claudia si Willy personajele manualului, ii insotesc pe elevii clasei a IV-a pe parcursul a 6 unitati, care cuprind activitati interactive ce corespund celor 4 competente din Programa scolara pentru clasa a IV-a, dar si din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar si exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala.

 

Acestor activitati li se adauga o pagina de Joc si o pagina Fit im …, pagina destinata consolidarii celor patru competente generale.

 

La finalul fiecarei unitati elevii clasei a IV-a vor descoperi doua pagini de cultura generala care pot cuprinde si realizarea unui proiect pe tema unitatii.

 

Manualul contine trei recapitulari curente si una finala, trei sarbatori specifice culturii si civilizatiei germane precum si un joc recapitulativ.

 

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilariei, facand manualul deosebit de atractiv.

 

Varianta digitala a manualului dispune de activitati multimedia de invatare de tip static, animat si interactiv, care aduc un plus variantei tiparite, prin imagine, sunet si miscare.

 

Autor: M. A. Apicella, D. Guillemant, S. Brusati, K. Salvador, A. Pirvulescu, A. B. Rusu

Nr. pagini: 124

Format: 20. 5x26

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.