Limba moderna Franceza manual pentru clasa a IV-a, M. A. Apicella, Sitka

Limba moderna Franceza manual pentru clasa a IV-a, M. A. Apicella, Sitka
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

LIMBA MODERNA FRANCEZA CLASA A IV-A se adreseaza elevilor aflati in al patrulea an de studiu al limbii franceze, propunandu-le descoperirea universului francofon intr-un mod amuzant.

 

Léo, Théo, Isabelle, Ahmed, Lin si Hector, personajele manualului, ii insotesc pe elevii clasei a IV-a pe parcursul a 6 unitati. La acestea se adauga 4 recapitulari si 4 structuri dedicate sarbatorilor si se incheie cu un Jeu de l’oie recapitulativ si o scurta piesa de teatru pentru serbarea de sfarsit de an scolar.

 

Fiecare unitate cuprinde 2 pagini de BD (Benzi desenate) cu activitati de intelegere orala si scrisa a textului, urmate de 6 pagini ce grupeaza subtemele unitatii sub forma unor activitati interactive care dezvolta competentele de intelegere si de exprimare orala si scrisa intr-o abordare ludica, deosebit de atractiva pentru elevi.

 

Manualul propune pe parcursul fiecarei unitati o pagina consacrata cantecului, o pagina consacrata jocului, 2 pagini de cultura generala care cuprind realizarea unui Proiect pe tema unitatii.

 

Toate materialele corespund celor 4 competente din Programa scolara pentru clasa a IV-a dar si din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar si exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala.

 

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilariei, facand manualul foarte atractiv si usor de parcurs.

 

Varianta digitala a manualului dispune de activitati multimedia de invatare de tip static, animat si interactiv, care aduc un plus variantei tiparite, prin imagine, sunet si miscare.

 

Autor: Maria Angela Apicella, Dominique Guillemant, Claudia Alice Grosu, Cecilia Popescu

Nr. pagini: 124

Format: 20. 5x26

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0945 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.