Limba Franceza, limba moderna 1, manual pentru clasa a V-a de Diana lonita

Limba Franceza, limba moderna 1, manual pentru clasa a V-a de Diana lonita
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Autorii manualului ce LIMBA ENGLEZA L1 PENTRU CLASA A V-A.

Manualul de limba engleza L 1 pentru clasa a V-a al Editurii Corint a fost realizat de autoare care au reusit sa imbine pragmatismul experientei cu capacitatea de a inova: Simona Drula, profesor gradul I (Scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri", Bucuresti), Corina Dumitrescu, profesor gradul didactic I si metodist, consultant stiintific ISE (Scoala Gimnaziala „Andrei Muresanu", Ploiesti), Paula Gheorghe, profesor (Scoala Gimnaziala „Ferdinand I", Bucuresti), Adriana Giurgi, profesor gradul didactic II (Colegiul German „Goethe", Bucuresti) si Alina Sarbu, traducator si redactor.

Colectivul a fost coordonat de prof. univ. dr. Diana lonita, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Departamentul de Limba Engleza, Universitatea din Bucuresti, Director al Departamentului de Limbi Moderne si al Centrului de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, coordonator al Departamentului Limbi Moderne Aplicate, coordonator al practicii pedagogice si profesionale a studentilor, membru in comisiile de acordare a gradelor didactice I si II, precum si in comisiile de concurs pentru ocuparea unor functii didactice, membru ASMERO (Romanian Mentors' Association) si in reteaua de excelenta RO+ a Comisiei Europene etc., autoare a 15 carti si a numeroase articole de specialitate.

Acest proiect de manual scolar este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin OM nr. 3393 din 28. 02. 2017

Autori: Diana lonita (coordonator), Simona Drula, Corina Dumitrescu, Paula Gheorghe, Adriana Giurgi, Alina Sarbu


Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.