Limba franceza. Caiet pentru clasa a V-a. L1 si L2

Limba franceza. Caiet pentru clasa a V-a. L1 si L2
PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea a fost avizata de Ministerul Educatiei in sesiunea iunie-august 2021, conform rezultatelor comunicate la https://rocnee.eu/manualeauxiliare/auxiliare-rezultate-evaluare-iunie-august-2021.html
Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Limba moderna 1Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceza, aprobata prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017, si cu programa scolara in vigoare pentru Limba moderna 2. Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceza, aprobata prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017.

Acest caiet se adreseaza elevilor din clasa a V-a care studiaza limba franceza - nivel L2 (incepatori, anul I de studiu) si/sau nivel (avansati, anul III de studiu).

Caietul respecta continuturile tematice, gramaticale si de comunicare solicitate de programa scolara de limba franceza pentru clasa a V-a si poate fi utilizat in clasa ca material auxiliar, complementar manualelor de limba franceza, dar si acasa, ca material de lucru individual, cheia exercitiilor oferind posibilitatea controlului si (auto)verificarii.

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0691 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.