Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a V-a L2 (Claudia Dobre)

Limba franceza caiet de lucru pentru clasa a V-a L2 (Claudia Dobre)
-3%
Preț: 23,18 lei
23,90 lei (-3,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Limba franceza - caiet de lucru pentru clasa a V-a - Limba 2 se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise.

Caietul de lucru contine notiuni de:

  Vocabular: salutul si prezentarea, nationalitatea, scoala, casa, camera personala, familia, anotimpurile, timpul liber.

  Intelegerea textului scris: texte care ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte abilitatile de receptare a mesajelor in diferite contexte de comunicare.

  Gramatica: prezentul verbelor de grupa I, prezentul verbelor avoir, etre, faire, aller, numerele de la 1 la 30, articolul hotarat si nehotarat, adjectivul calificativ, adjectivul posesiv, propozitia interogativa, prepozitii si conjunctii uzuale.

  Comunicare orala s scrisa: dialoguri in situatii de comunicare uzuala, cartea postala, e-mailul, anuntul.

  Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte, reconstituire a unor cuvinte, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

In conformitate cu programa scolara.Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2015
Autor: Claudia Dobre

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.