Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii

Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Incepatori
Preț: 37,50 lei
50,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii. Prezentare - Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii. Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii se adreseaza elevilor din ciclul primar. Cartea este structurata pe capitole semantice, axandu-se pe vocabularul insusit in primii ani de studiu al limbii engleze.

Vocabularul este ilustrat prin imagini, ceea ce face mai usoara asimilarea acestuia de catre elevi, si este insotit de exercitii pentru consolidarea notiunilor invatate. Jocul constituie un atractiv si eficient mod de invatare, folosit si in aceasta lucrare. Exercitiile variate, de alegere multipla, de completare, de asociere, de corectare a greselilor, construirea de cuvinte si propozitii, rebusurile si multe altele reprezinta o atractie pentru elevul din ciclul primar.
Cartea poate fi folosita atat ca auxiliar didactic la ora de engleza, cat si pentru studiul individual al oricarui incepator. Bogatia vocabularului, alcatuit in special din cuvinte utilizate in textele din manuale, varietatea exercitiilor si, nu in ultimul rand, atractivitatea desenelor grupate tematic fac din aceasta lucrare un agreabil si eficient instrument de invatare.


Aparitie
2009
Numar pagini
160
Format
16, 5 x 23, 5 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.302 sec