Limba engleza - Gramatica de baza cu exercitii

Limba engleza - Gramatica de baza cu exercitii
-15%
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 328
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Volumul reprezinta un material auxiliar textelor de predare prin metoda comunicationala, folosite in mod curent in majoritatea scolilor secundare si a institutelor de studii superioare.

Fiecare dintre cele 23 de capitole se ocupa de o arie lingvistica complexa, fiind preferata aceasta abordare in locul prezentarii unei probleme gramaticale izolate si inlesnindu-se astfel obtinerea unei imagini comparative a folosirii limbii engleze.

Caracteristica distinctiva a acestei carti este multitudinea de exercitii comparative variate, de nivel superior, menite sa sprijine intelegerea elementelor teoretice prin aplicatii practice. Desi este in principal destinata studiului cu ajutorul profesorului, poate fi considerata si o carte de gramatica pentru studiul individual, datorita existentei unei sactiuni cuprinzand raspunsurile la exercitiile continute in lucrare.

Autorii au grupat in mod deliberat toate informatiile asociate in capitole individuale. Scopul a fost sa ordoneze conceptele gramaticale in grupari logice si astfel sa-i ajute pe cititori in procesul de invatare. Un obiectiv paralel a fost acela de a crea o imagine de ansamblu asupra unei arii lingvistice complete, pentru a stimula abordarea gramaticala comparativa care sa duca la o invatare aprofundata si constienta. Metoda spiralei a fost incorporata pentru a inlesni continua recapitulare a structurilor prezentate anterior.

OPINIA CITITORILOR

Rating general
4.5 (2 review-uri)
5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
foarte buna carte, dezavantaj - lipsesc raspunsurile la exercitii!
4
destul de buna cartea, dar n are cheie pt exercitii.bine structurata gramatica si explicata facil.

Gramatica - Cele mai comentate cărți

Created in 0.095 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.