Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a V-a (Cristina Mircea)

Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a V-a (Cristina Mircea)
-3%
Preț: 19,40 lei
20,00 lei (-3%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Engleza

DESCRIERE

Limba engleza - Caiet de lucru pentru clasa a V-a se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului de baza, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a mesajelor esentiale in comuncarea uzuala.

Caietul de lucru este structurat in trei parti:

Vocabularul - tarile si nationalitatile fizice si morale, partile corpului omenesc, casa, familia, activitati cotidiene, animalele domestice si salbatice, vremea, imbracamintea, alimentatia, localizarea obiectelor si a cladirilor in spatiu, meseriile, mijloacele de transport, mediul incoljurator.


Gramatica - substantivul, verbul, articolul, pronumele, adjectivul, adverbul, prepozitia, cuvintele de legatura.

Intelegerea textului scris - cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului anglo-saxon.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte/incorecte, reconstituire a unor cuvinte si enunturi, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2015
Autori: Cristina Mircea, Liliana Putinei
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.