Libertatea religioasa intre politica si politici. O analiza politica a standardelor internationale, legislatiei nationale si practicii guvernamentale in pandemie

Libertatea religioasa intre politica si politici. O analiza politica a standardelor internationale, legislatiei nationale si practicii guvernamentale in pandemie
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,25 lei
Diferență: 8,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

 

Dr. Catalin Raiu (n. 1984) este primul roman selectat ca membru in panelul de experti pe libertate religioasa al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE).

A studiat teologie ortodoxa (licenta si master) si stiinte politice (master si doctorat) la Universitatea din Bucuresti si la Universitatea din Nottingham, Marea Britanie. A ab-solvit studiile post-doctorale in domeniul relatiilor stat-culte in cadrul Academiei Romane. Este lect. univ. dr. la Faculta-tea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii din Bucuresti. Dupa o experienta profesionala de 7 ani in ca-drul Secretariatului de Stat pentru Culte (2013-2019), Catalin Raiu a devenit presedintele-fondator al FoRB Romania. Asociatie pentru Promovarea Libertatii Religioase (forbromania. com).

„Catalin Raiu este unul dintre cei mai de referinta experti in domeniul protejarii si promovarii libertatii de...

Nr. pagini: 254

Format: 14, 5x23

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.