Legislatia P. S. I. Prevenirea si stingerea incendiilor. Include Lista institutiilor cu atributii P. S. I. Actualizat la 5. 03. 2016 (Cod 596)

Legislatia P. S. I. Prevenirea si stingerea incendiilor. Include Lista institutiilor cu atributii P. S. I. Actualizat la 5. 03. 2016 (Cod 596)
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 2 - 4 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 448
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Organizarea pentru aparare impotriva incendiilor permite o gestionare eficienta a resurselor umane si materiale in scopul reducerii riscurilor, asigurarea conditiilor optime pentru salvarea persoanelor si a bunurilor si limitarea efectelor incendiilor. Operatorii economici si institutiile publice trebuie sa se preocupe constant de asigurarea sigurantei persoanelor avute in subordine, avand obligatia sa cunoasca importanta si rolul activitatii de aparare impotriva incendiilor in ansamblul masurilor luate pentru managementul situatiilor de urgenta, precum si riscurile la care se expun.
 
Culegerea reprezinta un ghid in acest sens, continand, pe langa legea si normele generale privind apararea impotriva incendiilor si normele privind stabilirea si sanctionarea abaterilor in domeniu, si numeroase alte acte normative privind procedura de autorizare P. S. I., instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta, metodologia de elaborare a scenariilor de securitate la incendiu, precum si dispozitii specifice pentru diverse categorii de evenimente sau activitati. Culegerea este intregita de lista actelor normative privind institutiile cu atributii in domeniul P. S. I. si situatiilor de urgenta.

Puncte forte

• selectie riguroasa a celor mai relevante acte normative in domeniu
• reglementari actualizate La Zi conform ultimelor modificari
• scurt istoric al fiecarui act normativ
• include dispozitii P. S. I. specifice pentru:
- organizarea jocurilor de artificii
- amenajari temporare in spatii inchise/aer liber
- obiective de cult
- parcaje subterane pentru autoturisme
- unitati turistice, de alimentatie publica si agrement
- spatii de comert si spatii de intretinere si reparatii

Din cuprins

I. Dispozitii-cadru
II. Autorizari P. S. I.   
III. Instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta   
IV. Dispozitii generale de aparare impotriva incendiilorNr. de pagini: 448
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea cuprinsul lucrarii dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.