Legislatia contraventiilor: aprilie 2021. Editie tiparita pe hartie alba

Legislatia contraventiilor: aprilie 2021. Editie tiparita pe hartie alba
-15%
Preț: 33,92 lei
39,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2021
Pagini: 456
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

LEGISLATIA CONTRAVENTIILOR: APRILIE 2021

 Regim general si prevenire

 Ordine publica

 Stupefiante si psihotrope

 Sanatate publica

 Protectia animalelor si a mediului

 Vanatoare si pescuit

 Munca, dialog social, societati, contabilitate

 Discriminare

 Drepturi de autor

 Stare de alerta

 Alte domenii

Legea contraventionala apara valorile sociale care nu sunt ocrotite prin legea penala. Constituie contraventie fapta savarsita cu vinovatie, stabilita si sanctionata prin lege, ordonanta, prin hotarare a Guvernului sau, dupa caz, prin hotarare a consiliului local al comunei, orasului, municipiului sau al sectorului municipiului Bucuresti, a consiliului judetean ori a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Prin legi, ordonante ori hotarari ale Guvernului se pot stabili si sanctiona contraventii in toate domeniile de activitate.

Culegerea Legislatia contraventiilor: aprilie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, reuneste mai multe asemenea acte normative (integrale sau in extras, dupa caz), care reglementeaza regimul general al contraventiilor, prevenirea acestora, precum si constatarea si sanctionarea unor contraventii des intalnite in practica, in mai multe domenii de activitate.

Astfel, lucrarea Legislatia contraventiilor: aprilie 2021 nu se adreseaza doar autoritatilor competente si profesionistilor din domeniul juridic, ci si publicului larg, fiind utila tuturor persoanelor juridice si fizice, prin semnalarea riscurilor la care se expun acestea daca incalca legislatia contraventionala. 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.