La Paradisul Femeilor, Émile Zola, BESTSELLER

La Paradisul Femeilor, Émile Zola, BESTSELLER
-20%
Preț: 47,20 lei
59,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Romane

DESCRIERE

La Paris se deschide primul magazin dedicat exclusiv femeilor: o lume magică în care te pierzi cu ușurință. La vederea vitrinelor, femeile rezistă cu greu tentației de a intra și a face o achiziție. Țesături din dantelă scumpă, rochii gata făcute din mătase, catifea și cașmir — aici poți alege orice articol pe placul tău!

 

Tânăra Denise nu crede că va fi vreodată la cealaltă parte de tejghea. După ce a intrat în magazin ca vânzătoare, ea își pune ca obiectiv — să facă o carieră pentru a-și susține frații. Dar, de fapt, toate femeile își doresc cel mai mult — să iubească și să fie iubite.

 

Octav, proprietarul magazinului începe să aibă sentimente pentru Denise. Ea însă știe cu siguranță: povestea Cenușăresei este doar un basm. Dar uneori, deși rar, un basm se poate împlini.

 

„Citind acest roman, nimeni nu va mai putea intra într-un mare magazin fără să resimtă ceea ce Zola surprinde cu geniu: freamătul vieţii.”

 

— LE MONDE ☆☆☆☆☆

 

„Un roman despre forțele conflictuale ale iubirii, loialității și ambiției.”

 

— THE TELEGRAPH ☆☆☆☆☆

 

„Romanul La paradisul femeilor scoate foarte bine în evidență darul poetic al scriitorului Émile Zola.”

 

— LE FIGARO ☆☆☆☆☆

 

Romanul a fost ecranizat în 2012 de BBC cu denumirea „The Paradise”. Serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.

 

Despre Autor:

 

Émile Zola a fost un important prozator francez, exponent al naturalismului european, dramaturg şi un personaj important în mișcarea de eliberare a Franţei.

 

Printre cele mai importante lucrări ale autorului se numără romanele Thérèse Raquin, Nana și La paradisul femeilor. Émile Zola a fost nominalizat de două ori la Premiul Nobel pentru Literatură.

 

A publicat împreună cu un grup de tineri autori, printre care și Guy de Maupassant, volumul de proză Seratele de la Médan. Cartea l-a propulsat pe Maupassant în literatura universală.

 

Numar pagini: 453

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

25,28 lei
33,71 lei (-25,01%)
6,80 lei
10,00 lei (-32%)
13,60 lei
20,00 lei (-32%)
20,33 lei
29,90 lei (-32,01%)
10,76 lei
14,35 lei (-25,02%)
3,75 lei
5,00 lei (-25%)
11,18 lei
14,90 lei (-24,97%)
Created in 0.061 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.