La Grandiflora - Gib I. Mihaescu, editia 2021

La Grandiflora - Gib I. Mihaescu, editia 2021
PRP: 21,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Proza Diversa

DESCRIERE

O conspiratie avu loc in gradina „Grandiflora, lipsita de scaune si mese in miezul unei nopti caldute de februar. Dupa dezbateri extrem de insufletite, in timpul carora se respinse cu majoritate covarsitoare propunerea tragerii la sorti a celui care avea sa aduca singur la indeplinire mandatul conspiratiei, se vota in unanimitate o bataie la care sa ia parte toti cei prezenti, pana la completa scoatere din functiune a celui condamnat.
Livizi, cum le sade bine unor conspiratori, isi dadura mainile crucis, infasurati ca niste miri romantici ai noptii si ai intunecimilor in beteala firava a lunii.
Cineva scoase ceasul. Discutasera cam mult. Era ora patru dimineata. Si tuturor de fata li se paru ca aud patru lovituri grele, grave, sinistre, batand darabana destinului. Sentinta era deci pecetluita de vrerea sortii.
Pornira hotarati si tacuti. Tepile metalice ale bastoanelor cazura surd pe pamantul intelenit.
La poarta se oprira.

Gib I. Mihaescu - La „Grandiflora”

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.