L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza

L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 1998
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

L art de la composition francasise. Arta compunerii in limba franceza. Descriere:

Cartea de fata este rodul unei experiente de peste douazeci si sase de ani de predare a limbii franceze in institutii scolare din provincie si din capitala. Dupa stirea noastra, ea este prima de acest fel in domeniul didacticii si invatarii compunerii in limba franceza aparuta in ultimii peste cincizeci de ani la noi. Ea se adreseaza atat elevilor cat si studentilor in primii ani de studiu. Ea poate fi folosita cu succes atat de elevii de gimnaziu care dovedesc talent si interes pentru studiul limbii franceze, cat si de colegii profesori, ca indreptar si ghid, orcat de modeste i-ar fi pretentiile.
Ea cuprinde doua parti:
1.    O prima parte, De la cuvant la textul argumentat, care straduieste sa puna la punct alfabetul redactarii scrise si orale in limba franceza: ea se constituie intr-un adevarat manual cu parti teoretice si exercitii practice. Aceasta parte se adreseaza mai ales elevilor din ultimele clase de gimnaziu care doresc sa-si amelioreze exprimarea in limba franceza, dar si elevilor  din primii doi ani ai liceului care au inceput mai tarziu studiul aceste limbi de larga circulatie universala.
2.    A doua parte este dedicate limbii literare si efectelor de expresie (figurilor de stil), teoriei literare, precum si metodicii comentariului si desertatiei literare (eseului). Ea se adreseaza elevilor din ultimele clase de liceu. Cartea include si un lexic de termini literari utilizati in mod curent in critica literature moderna.

Autor: Ioan Rusu
Anul aparitiei: 1998
Nr. pagini: 302

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.087 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.